Forum

Discuss everything South Park with fans from around the world!

Post new topic Reply to topic
Page 1 of 1 4 posts
Author Message
I'm getting McAfee warnings from this site PostTue Jan 24, 2012 6:26 pm Offline
  • Profile
Fri Apr 22, 2011 4:00 pm937
I've never gotten them before, and today I keep getting a bar across the top of all pages here that "We tested this page and blocked content that comes from potentially dangerous or suspicious sites." I didn't know if my software was just feeling overprotective or if it might indicate a problem, so I wanted to let someone know.
To believe in something just because you're afraid of the consequences if you don't believe in something is no reason to believe in something.
Re: I'm getting McAfee warnings from this site PostTue Jan 24, 2012 6:48 pm OfflineBoard Moderator
  • WWW
  • YIM
  • Profile
Tue Apr 08, 2003 1:57 am17368Hollywood, CA
Might be your browser getting hijacked, or might be McAfee itself (I only use MSE, so I wouldn't know). I'm not getting warnings from MSE.
My SP Fan Site.

Favorite Character: Chef (RIP, for reals this time)
Favorite Episode: Anyone with Butters in it.
Need to look for something on the board? Use the search links below: US version and UK version
Re: I'm getting McAfee warnings from this site PostTue Jan 24, 2012 7:00 pm Offline
  • Profile
Fri Apr 22, 2011 4:00 pm937
Big-Will wrote:
Might be your browser getting hijacked

Well, I'm only getting warnings here, not anywhere else I'm browsing, and it's just saying that it's blocking content. I'm currently using Chrome and Windows 7, if that's helpful.
To believe in something just because you're afraid of the consequences if you don't believe in something is no reason to believe in something.
Re: I'm getting McAfee warnings from this site PostWed Jan 25, 2012 12:49 am Offline
  • Profile
Mon Jan 09, 2006 10:43 pm18774I was over nah, but now I'm over heah.
I wonder if it was from an ad or something. My Norton hasn't picked up on anything yet.
Past couple of days though, when I browse the forums on my phone, I've been getting a message that says
'can't connect to the server', but it's not telling me what, and it seems like everything's loading and working alright. I usually just select 'dismiss' and carry on.
Display posts from previous:  

Sort by  
Post new topic Reply to topic
Page 1 of 1 4 posts


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Beta Classic X